Is online geld manifesteren ook iets voor jou?

Ben jij het ook zoooo zat dat je geen rente meer krijgt op je spaarrekening? En dat er meer dan de helft van je vakantiegeld wordt ingehouden door de Staat? Nou, ik dus wel! Jij wilt toch ook geen dief van je eigen portemonnee zijn?

Daarom heb ik mijn laatste spaargeld ingezet om volgend jaar mijn dromen te kunnen waarmaken en leven, en dat gun ik jou ook!

Waarin dan?

Futurenet werkt bijna hetzelfde als Facebook met als groot verschil dat je hier geld kan verdienen. Bij Facebook zie je bijvoorbeeld niks terug van de winst die ze maken maar bij FutureNet wordt de winst voor 90% met de leden gedeeld. Futurenet is actief in meer dan 180 landen en heeft ruim 1,4 miljoen leden.

FutureNet bestaat al vanaf 2014 en is een platform die zich heel snel aan het uitbreiden is met online producten. Hiermee maken ze veel winst die ze dan weer met de leden delen. Wat voor een online producten ze allemaal hebben heb ik even op een rijtje gezet:

FutureNet
FutureAdPro/Premium membership The Matrix
FutureCloud
FutureLease
FutureBlog
Future Video Email
FutureWebsite
FutureSmartphone

Leef je droom met:

 FutureAdpro kun je een zowel een passief- als een actief inkomen opbouwen. Dit kun je helemaal alleen doen, je hoeft niet per se mensen te vragen om in jouw team te komen, maar het versnelt natuurlijk wel jouw dagelijkse inkomen, en je hoeft ook geen producten af te nemen. Het is eigenlijk een andere vorm van sparen, althans zo zie ik het. En het levert bijna 1% per dag op!

Ontmoet mensen (net als bij Facebook), bouw een matrix op met vrienden en koop eventueel adpacks om een percentage te kunnen ontvangen van de winst van het bedrijf die adverteert. Futurenet deelt maar liefst 90% van de winst met alle leden.
Plaats berichten, deel berichten van anderen, vind de berichten leuk, laat reacties achter, chat met elkaar, voor dit alles krijg jij betaald.

Wat moet je doen om online geld te verdienen?

Ik leg FutureAdpro even verder uit, omdat je dit RIJK gaat maken! Wat moet je doen? Elke dag, liefst op een vast tijdstip, op 10 advertenties klikken in ongeveer 5 minuten tijd, meer niet! Als dit “klikken”gedaan is ben je gekwalificeerd voor de volgende 24 uur. Elke dag ontvang je ongeveer 0,46$ over elk aangekocht adpack, deze kun je aanschaffen voor 50$ of 10$ per stuk. Ook hier is het motto: geld maakt geld, dus hoe meer adpacks je hebt, hoe hoger de dagelijkse winst is die je krijgt.

Is je account aangegroeid tot boven 10$ of 50$, dan kun je weer een nieuw adpack kopen van of 10$ of 50$. Je kunt tot 1000 adpacks kopen. Reken dan eens uit wat je dagelijks, wekelijks, maandelijks kunt cashen! Hier creeër je vrijheid mee!

In elk geval raad ik zelf toch mensen aan om met 50$ adpack te beginnen, omdat je daarmee je dagelijkse inkomsten hoger ligt dan met die van de 10$ adpacks.
En met die van 50$ zit je sneller aan de 60$ omdat deze al na 120 dagen klaar is, die van 10$ doet er namelijk ongeveer 150 dagen over eer die bij de 12$ is, dus dit betekent dat je met die van 50$ in 1 dag ongeveer 1% uitbetaald krijgt, maar met die van 10$ deze betaald per dag maar ongeveer 0.8% uit. Niet gek toch! Dat krijg je niet meer op je spaarrekening.

In FutureAdpro is het mogelijk om je eigen advertentie, van je eigen bedrijf, aan te bieden. Hoe mooi is dit. En het kost helemaal niets, want je bouwt in FutureAdpro ook een advertentiebudget op, waarmee je views koopt. Zo krijg je per adpack van 50$ 800 views. De kosten van de aangekochte adpacks zijn dan ook aftrekbaar als advertentiekosten. Nog een win-win. Het wordt in Nederland gezien en verder gaat het de hele wereld over.

Mocht je dit kiezen, dan heb je mij als sponsor en ik zal je ondersteunen in alle stappen die jij wilt maken. Niet alleen ik, want ik kan je ook toevoegen aan ons Team-Facebook-groep, waar veel lives worden gegeven en waar je ook al je vragen kunt stellen. Ik stel nl ook daar gewoon een vraag als ik het zelf niet weet. We helpen elkaar en gunnen elkaar het beste. Dat is toch mooi? Wil je meer info of direct contact met mij? Bel of mail mij dan.

 

Ben jij ook direct enthousiast? Klik de link aan en schrijf je gratis en vrijblijvend in op: https://possibilities4all.fn.xyz/

 

Is dit niet een fantastische mogelijkheid om je dromen nu uit te laten komen? Kijk de video hier.

http://annekevanwelie.nl/1166-2/

 

Hoe zou het zijn om financieel onafhankelijk te zijn?

 

Schrijf je dan nu gratis en vrijblijvend in op: https://possibilities4all.fn.xyz/