Futurenet

Op 22 januari a.s. zal de nieuwe upgade FutureAdpro 2.0 gelanceerd worden!

Inschrijven is op dit moment dus niet mogelijk.

Op zoek naar extra inkomen? Gefeliciteerd, je bent dan hier aan het juiste (web)adres. Online geld verdienen is niet moeilijk, iedereen kan het! Wie droomt er niet van, geld verdienen zonder daar hard voor te hoeven werken. Gewoon thuis, achter je pc of laptop, in je eigen vertrouwde omgeving.

Een maandelijks inkomen opbouwen waar je goed van kunt leven, of voor al die extra dingen die je leven kunnen verrijken en veraangenamen. Dat kan, en sterker nog: je hebt er geen speciale kennis of vaardigheden voor nodig. Het is daarom voor iedereen weggelegd. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internet, wat tijd en wat geld om te investeren. Je spaargeld op de bank levert nauwelijks iets op, hoog tijd dus om naar iets uit te kijken wat méér oplevert en waardoor je geld beter rendeert.

Wil jij 100 euro – 200 euro – 500 euro of meer per maand om te besteden?

Hoe? Met FutureAdPro van Futurenet              

Ik leg FutureAdPro uit, omdat dit je veel geld kan gaan opleveren. Wat moet je doen? Elke dag op 10 advertenties klikken in ongeveer 5 minuten tijd.
Als dit “klikken” gedaan is ben je gekwalificeerd voor de volgende 24 uur.
Elke dag ontvang je ongeveer $ 0,40 ( dit bedrag kan per dag fluctueren, omdat de verdiensten van Futurenet van dag tot dag kunnen verschillen) over elke aangekochte adpack (advertentiepakket), deze kun je aanschaffen voor $ 50 per stuk.

Ook hier is het motto: geld maakt geld, dus hoe meer adpacks je hebt, hoe hoger de dagelijkse winst is die je krijgt. Is je account aangegroeid tot boven $ 50,-, dan kun je weer een nieuwe adpack van $ 50,- kopen. Dit loopt heel snel op en ik ben erg blij als ik dagelijks zie dat voor die 5 minuten mijn aantal adpacks groeit. Je kunt aankopen tot maximaal 1000 packs.
Reken eens uit wat je dan dagelijks, wekelijks of maandelijks kunt cashen! Hier creëer je financiële vrijheid mee!

Wat levert het op?             

Bij FutureAdPro kun je adpacks kopen voor $ 50,-,zoals bovenstaand, die vervallen als deze $ 60,- waard geworden zijn (= 120%). Om je adpacks te laten groeien moet je minimaal 10 advertenties per dag aanklikken. Gemiddeld doet een adpack er zo’n 4 maanden over om de 20% winst te halen, maar dit hangt af van hoe consequent je advertenties klikt.
Mijn advies en ook van de mensen die hier al heel veel geld mee hebben verdiend is om te beginnen met 10 adpacks, omdat je groei dan veel sneller gaat. Maar je mag zoveel advertentiepakketten kopen als je wilt natuurlijk.

Wat moet ik er nog meer van weten?

Je kunt ook andere mensen gaan helpen om extra geld te verdienen. Je bouwt dan een team op en verdient extra commissie.
Hierdoor groeit je verdiensten nog sneller, en help je andere mensen naar een mooie levensstijl.

Heb je een eigen onderneming of bedrijf, webshop?
In FutureAdPro is het mogelijk om je eigen advertentie, van je eigen bedrijf, aan te bieden.Het wordt in Nederland gezien en verder gaat het de hele wereld over. En het kost helemaal niets, want je bouwt in FutureAdPro ook een advertentiebudget op waarmee je views koopt. Zo krijg je per adpack van $ 50,- gratis 800 views,  dan maak je voor jezelf reclame en kom je hoger in Google en trek je meer klanten aan. Heb je dat niet, dan kun je die views ook gebruiken om bv jouw sportclub of goede doel te promoten.

Waar haalt Futurenet zijn inkomsten vandaan?

Wat is jouw doel? 

Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in en neem vast een kijkje achter de schermen. Vind je het niks, dan kun je gewoon je account weer verwijderen. No strings attached!

We hebben een community met mensen die net zoals jij en ik samenwerken , we houden elkaar hoog in de energie en staan elkaar met raad en daad bij, dus zijn wij er ook voor JOU!

“Ook ik was behoorlijk sceptisch toen ik deze posts over dit bedrijf op facebook voorbij zag komen. Meer rendement uit je geld halen dan bij de bank? Maar ik zag steeds meer mensen in dit verdienmodel stappen, mensen die ik ken, en mensen die er hun hele spaarsaldo in plaatsten. Zo veel enthousiasme had ik in lange tijd niet gezien, met geld verdienen!

Begin juni had ik nog een klein gedeelte van mijn vakantiegeld over en ik dacht: niet geschoten is altijd mis. Ik heb er 750$ ingezet en ben partner geworden van Futurenet. Ik heb eerst zelf gespaard en heb ook geld opgenomen, dat kan gewoon via je bank of met een debetkaart. Ik heb een heel klein team, maar ik hoop dat ik meer mensen deze kans kan laten zien, dat het écht mogelijk is, door simpelweg 10 advertenties per dag te klikken, je commissie verdient en zo kan sparen voor een prettiger financieel stressvrij leven.

Futurenet telt bijna 4 miljoen leden over de hele wereld en zij willen dat iedereen toegang heeft tot financiële vrijheid, en dat doen zij door hun inkomsten, die zij verdienen met de vele inkomensstromen, te verdelen onder hun leden. Idealistisch, mogelijkheden voor iedereen en een snufje idealisme, dat past precies bij mij!”

Disclaimer: Resultaten die behaald worden bij het werven van een team variëren van persoon tot persoon. Resultaten hangen af van eigen inzet en werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.