Meer innerlijke rust

Betere kwaliteit van slaap

Meer energie

Loslaten van overtollige ballast

Losser in het leven staan

dat alles  makkelijker gaat met meer plezier

 

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst. Zowel in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook een dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Een verandering op het gebied van gedragspatronen. Op het gebied van vastzittende emoties. En om zonder te praten gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn de BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen. Zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. 

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is. Bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Door deze aanraking keer op keer te ervaren, ontstaat er een lichtheid en een ruimte in je hoofd. Alles wat er niet meer toe doet of niet meer bij je hoort, verdwijnt. En wat is er dan nog meer mogelijk? Je zult ervaren dat alles met meer gemak en plezier gaat.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

 

 

 

 

 

http://nld.accessconsciousness.eu/