Access Bars

Access Bars

Meer innerlijke rust

Betere kwaliteit van slaap

Meer energie

Loslaten van overtollige ballast

Losser in het leven staan

dat alles  makkelijker gaat met meer plezier

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook een dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Een verandering op het gebied van gedragspatronen. Op het gebied van vastzittende emoties. En om zonder te praten gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn de BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen. Zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. 

Je ligt tijdens een sessie heerlijk ontspannen op een behandeltafel en door het aanraken van deze 32 punten komt er een heerlijke energiestroom op gang en dat geeft direct ontspanning, rust en ruimte.

Hierdoor kan het lichaam alle oude ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die jij hebt op deze thema’s loslaten. Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van je computer. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd zodat je daarna weer beter en makkelijker functioneert. Hoe zal het zijn als jij de volledige controle over jouw leven zou hebben?

Door deze aanraking keer op keer te ervaren, ontstaat er een lichtheid en een ruimte in je hoofd. Alles wat er niet meer toe doet of niet meer bij je hoort, verdwijnt. En wat is er dan nog meer mogelijk? Je zult ervaren dat alles met meer gemak en plezier gaat.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

 

 

 

 

http://nld.accessconsciousness.eu/