Access Bars

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™ en nodigt je uit om te worden wie je werkelijk bent; een oneindig wezen die leeft vanuit onbevooroordeeld waarnemen, creëren, zijn en ontvangen. Het helpt je om uit de polariteit van het leven te stappen, de tegenstellingen en oordelen over wat allemaal wel of niet mogelijk zou zijn. Om je steeds vrijer te gaan voelen en het leven te creëren dat jij jezelf toewenst.

Wat zijn de BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen. Zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. 

Je ligt tijdens een sessie heerlijk ontspannen op een behandeltafel en door het aanraken van deze 32 punten komt er een heerlijke energiestroom op gang en dat geeft direct ontspanning, rust en ruimte.

Hierdoor kan het lichaam alle oude ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die jij hebt op deze thema’s loslaten. Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van je computer. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd zodat je daarna weer beter en makkelijker functioneert. Hoe zal het zijn als jij de volledige controle over jouw leven zou hebben?

Door deze aanraking keer op keer te ervaren, ontstaat er een lichtheid en een ruimte in je hoofd. Alles wat er niet meer toe doet of niet meer bij je hoort, verdwijnt. Je zult ervaren dat alles met meer gemak en plezier gaat.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Wat doet het voor je?

Meer innerlijke rust.

Betere kwaliteit van slaap.

Meer energie.

Loslaten van overtollige ballast.

Losser in het leven staan.

dat alles  makkelijker gaat met meer plezier.

ACCESS BARS™ bij baby’s en kinderen.

Bij baby’s die tijdens de geboorte een trauma hebben opgelopen kan Bars helpen bij:

– Huilen
– Overstrekken
– Voedingsproblemen
– Slecht slapen

Bij oudere kinderen kan Bars helpen bij:
– ADHD
– PPD/NOS
– Asperger
– Faalangst
– Hechtingsproblemen
– Pubertijdsproblemen

Bij kinderen werkt de behandeling snel dus is de behandeling korter dan bij volwassenen.

http://nld.accessconsciousness.eu/