MTVSS – Verander jouw lichaam

MTVSS is een zeer waardevol, ontspannend, weldadig, energetisch proces dat wordt uitgevoerd door de handen op specifieke punten op het lichaam te plaatsen en de energie te laten stromen.

Dit lichaamsproces kan worden ingezet waar en wanneer het lichaam ook maar enige vorm van disfunctioneren laat merken. Het proces zorgt altijd voor een versterking van het imuunsysteem. Daarnaast is het zeer veelzijdig in te zetten en te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij veranderingen in het hormonaal systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, voor meer gemak tijdens lichamelijke inspanning, het oplossen van problemen met het verteringssysteem en nog heel veel meer. Het proces werkt zo diep en dynamisch, dat wanneer je MTVSS 20-30 keer ontvangt, het jouw lichaamsstructuur zal veranderen.MTVSS is een van de oudste van de verrassende Access Consciousness® Body Processen. Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit lichaamsproces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is.
Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, en nog veel meer.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.
Gebruik MTVSS tijdens het sporten en je krijgt hetzelfde resultaat van een 90 minuten workout, alleen nu met 20 minuten.

MTVSS haalt de blokkade weg van de opgelegde blueprint van het lichaam en wanneer je deze 20 tot 30 keer ontvangen hebt kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn.  Het verwijderen van deze blueprint van het lichaam kan leiden tot resultaten welke je niet verwacht hebt. Het is een innerlijke makeover om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.