Als het even allemaal teveel is.

De deurbel gaat. Als ik de deur open zie ik een jonge vrouw staan die niet heel blij uit haar ogen kijkt. Sorry, zegt ze, ik ben een beetje vroeg. Nou, dat is gelukkig geen probleem en ik ga haar voor naar de praktijkruimte. Zodra ze gaat zitten komt er van alles los waar ze mee rondloopt. Een diagnose van ADHD, een problematische relatie met haar vriendin.En dat alles bezorgt haar veel stress. Ik merk dat het een heel gevoelige vrouw is en ook erg spiritueel. Het zit haar allemaal erg hoog, merk ik. Al haar woorden buitelen over elkaar heen. Omdat ik haar nog niet ken, raak ik de draad van haar verhaal even kwijt. Maar bij het navragen wordt het mij duidelijk, het is haar allemaal teveel geworden.

Ik vraag haar om op tafel te gaan liggen en begin met de sessie. Het wordt al snel duidelijk dat de energie flink gaat stromen, en er aardig wat  energetisch mag worden opgeruimd. Ik gebruik daarbij de clearing statement van Access Consciousness. Naarmate de sessie vordert, geeft zij zelf aan wat ze allemaal voelt in haar lijf. Ik vertel haar dat het allemaal okee is wat ze voelt en dat dat allemaal met loslaten te maken heeft.

En dan hoor ik zacht gesnurk. Ha, hoe mooi is dat, ze is helemaal ontspannen! Super. Als ik op haar schouder tik dat het klaar is, opent zij glimlachend haar ogen. “Wat er toch allemaal gebeurt is”, vertelt ze. “ik kwam in andere levens terecht, en ik zag een heks en een oude man mijn lichaam verlaten en allemaal mooie kleuren!” Ik had al vele ervaringen van mensen gehad, maar deze nog niet!

Als  ze gaat zitten en een glas water drinkt, zie ik een heel andere vrouw zitten. Ze straalt gewoon! Ze voelt alsof er een last van haar schouders is afgevallen en de druk in haar hoofd weg is. Iedere keer sta ik weer verbaasd wat deze energetische behandeling bij mensen doet.

Als ik  haar uitlaat zie ik een jonge vrouw een stuk lichter naar huis gaan….

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.