Een zachte kijk op massage.

De AromaTouch Techniek is een zeer bijzondere massagetechniek. Deze is ontwikkeld door Dr. David Hill. Hij is een vooraanstaand expert op het gebied van zowel de integratieve geneeskunde als ook de therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch Techniek?

De techniek gaat over het aanbrengen van de etherische oliën op de huid. Dit gebeurt op een andere manier dan bij andere massages. Ik breng de oliën heel licht aan op de meridiaan energiebanen en op de viscerale contactpunten (de ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De massage helpt je zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen hun werk.

AromaTouch™ is daarom een zachte, ritmische aanraking. De essentiële oliën dringen diep in de huid door. En dit geeft ondersteuning daar waar nodig is.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor je doen?

De massage bevat vier stappen: stress vermindering. Het versterken van uw immuunsysteem. Het verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Er worden hiervoor dus 8 oliën gebruikt.  Je wordt van top tot teen gemasseerd, de massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Het bevordert het algehele welzijn.

 

 

 

Waarom zou je voor deze manier van massage kiezen?

Toen ik me voor de workshop Aromatouch Techniek inschreef, was ik er toch wel een beetje benauwd voor. Dat komt omdat ik altijd veel napijn had na een massagebehandeling. Ik kan je vertellen dat ik diverse soorten van massage heb uitgeprobeerd! Met een pijnlijk resultaat, toch zeker wel een week. Dus daar ben ik al lang geleden mee gestopt.

Toen het moment daar was om te gaan oefenen, kneep ik hem toch wel een beetje! Ik ging als eerste op de tafel. Ik was dus best gespannen, maar toen ik voelde dat het een hele zachte aanraking was, kon ik de spanning loslaten. De etherische oliën ruiken ook zo heerlijk, dat hielp natuurlijk! Na zo’n 45 minuten had ik geen zin meer om van de tafel af te komen. Ik vond het een weldaad! Ik heb de dagen erna geen pijn gehad. Dit was voor mij het bewijs dat de Aromatouch Techniek perfect is voor mensen die niet houden van een stevige massage.

Het is een heerlijk ontspannende behandeling. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Ik behandel alleen vrouwen.

Voor meer info: De AromaTouch Techniek

of: mydoterra.com/HealingOilsbyAnneke