AromaTouch

Een zachte kijk op massage.

De AromaTouch Techniek is een zeer bijzondere massagetechniek. Deze is ontwikkeld door Dr. David Hill. Hij is een vooraanstaand expert op het gebied van zowel de integratieve geneeskunde als ook de therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch Techniek?

De techniek gaat over het aanbrengen van de etherische oliën op de huid. Dit gebeurt op een andere manier dan bij andere massages. Ik breng de oliën heel licht aan op de meridiaan energiebanen en op de viscerale contactpunten (de ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De massage helpt je zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen hun werk.

AromaTouch™ is daarom een zachte, ritmische aanraking. De essentiële oliën dringen diep in de huid door. En dit geeft ondersteuning daar waar nodig is.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor je doen?

De massage bevat vier stappen:
Stress vermindering met Balance & Lavendel.
Het versterken van uw immuunsysteem met Melaleuca & Onguard.
Het verminderen van ontstekingen in het lichaam met Aromatouch & Deep Blue.
En het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase) met Sinaasappel & Pepermunt.

AromaTouch Massage

Deze massage van rug en voeten van ongeveer 45 minuten,(55 euro incl. de oliën) combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen. De zachte vriendelijke en ritmische ‘touch’ bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van kruin tot teen en stimuleert de orgaanpunten langs de ruggengraat. Door constant contact te houden en met vloeiende bewegingen te werken heeft het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. In deze maatschappij leven we vaak langs elkaar heen. Deze massage kan de mogelijkheid geven om contact te maken met de mensen in het gezin op een vriendelijke en liefdevolle manier.

De essentiële olie die laag op laag wordt aangebracht trekt diep het lichaam in en werkt daar waar nodig. Het lichaam wordt in vier fases tot het ultieme punt gebracht waarop het sympatische en para-sympatische systeem precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen.

 

Voor meer info: mydoterra.com/HealingOilsbyAnneke