“Bars geeft me een hele diepe ontspanning die lang nawerkt.” 

Hart tot Hart gesprek: “Heel fijn gesprek en zo vertrouwd, vooral dat begrip dat ik heb gekregen. Heb er veel aan gehad!”

“Ik voelde me in de periode na de behandeling veel meer in balans. Ik zat vast in een wir-war van gedachten, maar na de behandelingen werd alles helder en wis ik hoe ik verder wilde met mijn plannen. Ik ben ook veel creatiever geworden. “

“Ik voelde allemaal tintelingen in mijn lijf en het werd heerlijk rustig in mijn hoofd!”

“De ontspanning werkte goed door, waardoor ik minder stress ervaar en ik ben veel vrolijker en optimistische geworden.”

Dankbaar voor wat jij mij al 5 dagen geeft Anneke! Energie op afstand met je reiki gave. Kan het iedereen aanbevelen“.

“Zo ontzettend betrokken en geïnteresseerd, hulpvaardig! Super ervaring.

“2 weken geleden een Bars behandeling gehad, wat een fijne ervaring was dat zeg. Ik heb er weer energie door gekregen. Maak snel een vervolgafspraak.”

“Gisteren bij Anneke geweest voor een Access Bars behandeling. Ik ging er met een vol hoofd naartoe en kwam heerlijk ontspannen thuis! Bedankt Anneke!”

“Ik heb een week reiki op afstand gehad vond het heerlijk heeft ook echt geholpen, had dit niet verwacht, erg dankbaar bedankt hiervoor.”

“Omdat ik nogal veel last van pijntjes heb, ben ik eens naar Anneke gegaan voor een Reiki behandeling. Ik voelde warmte en tintelingen en zowaar de pijntjes waren verdwenen en ik had meer energie!”

“Ik heb vorige week een BARS sessie gehad van Anneke. Dit was voor mij de eerste keer en wist dan ook niet wat ik kon verwachten. In het begin vond ik het lastig om mijn gedachten rustig te krijgen maar op een gegeven moment voelde ik me zweven tussen ontspannen en weg doezelen, heerlijk. Voor de sessie zat mijn hoofd vol met van alles, er lopen allerlei projectjes zoals ik dat noem en ik kon er geen orde meer in scheppen of rust in krijgen.Sinds de sessie heb ik meer rust in mijn hoofd en kan ik de chaos makkelijker overzien. Dus ik raad het zeker aan voor iedereen die even zijn koppie leeg wil maken.”

“Ik vond de Aromatouch massage heerlijk, dankje wel Anneke”.

Hart tot Hart gesprek: “Ik vond het fijn om met je te praten. Heerlijk om nu mijn hart te luchten zonder veroordeeld te worden of dat ik een zeur ben!