FM World

FM World

Over ons

Wij zijn een wereldwijde multi-level marketing-onderneming die parfums verkoopt. Opgericht in 2004 in Wrocław door Artur Trawiński,
Hebben we vandaag meer dan een miljoen Business Partners die actief zijn op alle belangrijke internationale markten.

Onze missie en visie

Onze missie is om producten te maken die u met anderen kunt delen en een levensstijl die financiële vrijheid biedt. Onze visie is om de wereldwijde leider van Multi-Level Marketing te zijn en nummer 1 te zijn voor de wereldwijde verkoop van geurstoffen. Om ethisch te werken met mensen die gedreven worden door succes.

Onze waarden:

Vertrouwen: wij creëren producten waarop u kunt vertrouwen; eerlijke bedrijfsprincipes bieden; samenwerken in een sfeer van wederzijds vertrouwen.

Opwinding: we halen energie uit het nastreven van ambitieuze uitdagingen; we overschrijden nationale grenzen en denkpatronen.

Onafhankelijkheid: wij bieden een bedrijfsmodel waarmee u financiële vrijheid kunt verkrijgen, ongeacht het geslacht, ras, sociale status en culturele verschillen; we respecteren in onze zakenpartners onafhankelijkheid en meningsverschillen, die onze bron van diversiteit en inspiratie voor groei zijn.

Zorgzaam: we delen kennis en producten; zorg voor elkaar en andere mensen, maar ook voor de omgeving waarin we nu leven en de toekomstige generaties zullen genieten.

Stoutmoedigheid: we hebben de durf en moed om de wereld ten goede te veranderen; we promoten de ondernemingsgeest.

Klik voor onze producten en bestellen op onderstaande link:

FM World

(Bij bestellen als gast: vul dit nummer in 197624150)