Niet geschoten is altijd mis

Niet geschoten is altijd mis

“Ook ik was behoorlijk sceptisch toen ik al die positieve posts over dit bedrijf op facebook voorbij zag komen. Meer rendement uit je geld halen dan bij de bank? Maar ik zag steeds meer mensen in dit verdienmodel stappen, mensen die ik ken, en mensen die er hun hele spaarsaldo in plaatsten. Zo veel enthousiasme had ik in lange tijd niet gezien, met geld verdienen!

Begin juni had ik nog een klein gedeelte van mijn vakantiegeld over en ik dacht: niet geschoten is altijd mis. Ik heb er 750$ ingezet en ben partner geworden van Futurenet. Ik heb eerst zelf gespaard en heb ook geld opgenomen, dat kan gewoon via je bank of met een debetkaart. Ik heb een heel klein team, maar ik hoop dat ik meer mensen deze kans kan laten zien, dat het écht mogelijk is, door simpelweg 10 advertenties per dag te klikken, je commissie verdient en zo kan sparen voor een prettiger financieel stressvrij leven.

Futurenet telt bijna 4 miljoen leden over de hele wereld en zij willen dat iedereen toegang heeft tot financiële vrijheid, en dat doen zij door hun inkomsten, die zij verdienen met de vele inkomensstromen, te verdelen onder hun leden. Idealistisch, mogelijkheden voor iedereen en een snufje idealisme, dat past precies bij mij!”

Categorie:pendelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.