Het verlangen van ieder mens.

Achter ieder negatief gevoel, negatieve gedachte of een negatief gedrag, schuilt een onvervuld verlangen. Een verlangen om van pijn verlost te zijn. Een verlangen om nare gevoelens kwijt te raken, of een verlangen om je leven anders in te richten. Een verlangen om je goed te voelen, goed genoeg te zijn, vrij te voelen, of simpelweg gelukkig zijn. Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je dat helemaal zelf kon bepalen? Hoe zou het zijn om in alle vrijheid gewoon te kunnen zijn. Los van alle belemmeringen en blokkades die jou in de weg zitten om van het leven te genieten?

Stel je eens voor hoe dat zou zijn?

Als energetisch healer/magnetiseur ondersteun ik je in jouw proces. Dit doe ik door middel van magnetiseren, waarbij geblokkeerde energie vrij komt en jij weer prettiger in je vel gaat zijn.

Wie is zij?

“Anneke is iemand waarbij je je op je gemak voelt. Zij nodigt uit tot gesprekken die diepgang hebben en waarbij je je prettig voelt. Maar ook een goed gesprek bij een kop thee is ook mogelijk”.

“Als ervaringsdeskundige betekent zij veel voor andere mensen. Je hebt aan haar iemand die duidelijk, professioneel en persoonlijk is. Zij is een invoelend mens, met een spirituele touch, maar staat toch met beide benen op de grond. Zij is oprecht bij de mensen betrokken, kan zich goed in de ander inleven en zal je met begrip en empathie tegemoet treden”.

Op spiritueel en persoonlijk gebied ben ik nog steeds aan het groeien, waarbij mijn kwaliteiten en gaven steeds duidelijker worden. Ik hou praktijk in het mooie historische Dordrecht.