Reiki behandeling op afstand, hoe werkt dat?

Reiki ontvangen. 

Als jij een Reiki healing wilt ontvangen, en je woont niet in de buurt, dan kan dat ook op afstand. Hoe werkt dat dan? Jij hebt aangegeven via het contactformulier dat je een healing op afstand wilt. Nadat wij telefonisch contact met elkaar hebben vraag ik naar jouw persoonlijke gegevens en de klacht(en) die jij behandeld wil hebben. Nadat we een dag en uur hebben vastgezet, ga jij naar een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Je gaat rustig liggen of zitten met je ogen gesloten en laat de energie toe.

Ik gebruik bij de behandeling 3 energetische symbolen. Er is een symbool voor het maken van verbinding. Een tweede symbool voor jouw vraag wat jij wilt dat er behandeld moet worden. En een derde symbool om kracht bij te zetten. Je hoeft deze symbolen niet te kennen. Het gaat hier puur om de intentie. Via deze symbolen stem ik me op jou af. Op die manier krijg jij precies wat nodig is voor jou op dat moment. Een healing op afstand duurt meestal zo’n 20 minuten.

Voordelen van Reiki op afstand.

Een duidelijk voordeel is natuurlijk dat je gewoon thuis kunt blijven. Er is dus geen reistijd. Ideaal voor mensen die door wat voor beperking dan ook niet de deur uit kunnen. Waar ik Reiki ook voor inzet is bijvoorbeeld bij spannende situaties. De behandeling helpt bij emotioneel, lichamelijk en mentaal gebied. Dus bij examens, sollicitatiegesprekken, vliegangst, nieuwe mensen ontmoeten enzovoort. Reiki zet je in je eigen kracht!

Wat levert een Reiki behandeling op?

Bij een Reiki behandeling krijgt je lichaam op dat moment precies wat het nodig heeft. De energie gaat naar die plekken waar er stagnatie is en het niet meer stroomt. Het helpt bij het versterken van het immuunsysteem. Het zelfgenezend vermogen ven het lichaam wordt aangesproken. Er is sprake van pijnvermindering. Het heft blokkades op, en geeft meer ontspanning en meer een gevoel van “joi de vivre”. Stress verminderen wordt ook bereikt en het doorbreken van negatieve denkpatronen wordt losgelaten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Als je er echt voor wilt gaan,  begin dan met 3 behandelingen in de eerste week. De tweede week 2 behandelingen, en de derde week 1 behandeling. Maar dat is aan jou, natuurlijk. Want jij bepaalt. Je kunt ook een Reiki behandeling voor een bepaalde situatie aanvragen. Er is geen goed of slecht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.