Reiki

Met Reiki blokkades opsporen, oplossen van blokkades en zo de energiestroom weer op gang brengen!

Een Reiki  behandeling is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling met de bedoeling om het fysieke en spirituele welzijnsgevoel van de ontvanger te bevorderen. Een Reiki behandeling kan je doen bij een behandelaar op locatie. Of je kiest ervoor om een Reiki behandeling op afstand te doen wanneer het reizen niet uitkomt. Een Reiki behandeling is absoluut zonder gevaar.

Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. Een Reiki behandeling werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de ontvanger. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling weer in evenwicht gebracht. 

Voor en na een Reiki behandeling is het van belang dat je veel water drinkt. Dit komt doordat herstel van het zelfgenezende vermogen altijd gepaard gaat met een reinigingsproces op lichamelijk vlak. Afvalstoffen die zich in de loop der jaren in je lichaam hebben opgehoopt komen weer los en worden door jouw organen verwijderd. Reiki werkt nooit alleen op de symptomen, maar behandeld het lichaam en de geest in zijn geheel. Hierdoor worden dus ook de achterliggende oorzaken van het probleem aangepakt.


Hoe de positieve kracht van Reiki op lichamelijk, geestelijk emotioneel en spiritueel gebied kan werken:
 • Zet de natuurlijke zelfgenezing in gang
 • Geeft een diepe ontspanning
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Vult de tekorten aan van de ontvanger
 • Verzacht pijn, zowel lichamelijk als geestelijk
 • Werkt ontgiftend
 • Geeft meer vertrouwen op de eigen intuïtie
 • Opheffing van energieblokkades
 • Vitaliseert
 • Brengt de energiehuishouding in balans
 • Bevordert het vermogen om kritieke situaties het hoofd te bieden
Reiki werkt ook bij:
Dieren
Planten
Mineralen

Reiki op afstand.

Reiki op afstand werkt eigenlijk hetzelfde als in de praktijk en heeft ook dezelfde voordelen. Een ander groot voordeel is dat je niet naar mij toe hoeft te komen, als je ver weg woont of of je kunt niet reizen. 

Ik  stuur gedurende de sessie universele energie naar jou, de ontvanger, door middel van symbolen. Hierbij is de intentie van de gever het belangrijkst, waarbij het vooral draait om liefde en aandacht.

De Reiki symbolen zijn zijn een sleutel die ervoor zorgen dat de toegang tot de universele energie makkelijker tot stand komt. In principe kan je ook energie sturen zonder Reiki symbolen, maar ze worden vaak gebruikt door gevers met Reiki II en Reiki masters.

Ook hier volgt na de sessie volgt vaak een gesprek over hoe de behandeling ervaren is.

Een review van een blije cliënt: “Dankbaar voor wat jij mij al 5 dagen geeft Anneke. Energie op afstand met je Reiki gave. Kan het iedereen aanbevelen“.

Veel kwalen kunnen met Reiki worden behandeld. Maar Reiki is natuurlijk geen toverdoos die alles kan oplossen. Als iemand bijvoorbeeld een botbreuk oploopt, dan zal een arts toch eerst het goed moeten zetten voordat het zich verkeerd zal aanhechten. Daarom is het advies bij ernstige klachten om ook altijd een huisarts of specialist te raadplegen.

Een Reiki behandeling is zeer effectief bij het ondersteunen van het normale genezingsproces.

 

http://www.usui-reiki-ryoho.nl/geschiedenis/personen/mikao-usui.ph